woensdag 9 februari 2011

The Story of The Nameless Story

Ik ben bezig om een verhaal te schrijven, over een meisje die een vampier is, en weer mens wil worden, en daar van alles voor moet opofferen. Ik hoop dat je een reactie met een of meerdere tips kan achterlaten ;-)

Xxx Loes


Langzaam loopt ze naar haar school. Het wordt tijd dat ze de waarheid onder ogen gaat zien. Nooit zal ze meer haar vriendje zien. Nooit zal ze meer met mensen om kunnen gaan. Haar vriendinnen. Ook die zal ze nooit meer zien. De regel is duidelijk. Ze moet liefde nemen. Alleen dan kan ze weer worden wat ze zo graag wil zijn. Haar lange rode krullen wapperen als ze door de deur naar binnen loopt. Hoe vaak is ze hier niet al geweest. Daar in dat fietsenhok, kreeg ze haar eerste zoen van Tristan. En daar, bij die verwarming, gaf hij haar met Valentijn een ring, die ze nu nog steeds draagt. Ze draait zenuwachtig aan haar ring, en voelt de kleine diamantjes in haar huid kietelen. De ring zat altijd iets te strak, alsof hij voor iemand anders was gemaakt.

Ze is nu bijna bij de klas. Ze haalt diep adem, en loopt naar binnen.Dit is het eerste stukje van mijn verhaal. De proloog, zeg maar. Wat vind je ervan? Laat het me weten ;-)

1 opmerking: