dinsdag 8 februari 2011

The Story of Disney in the Life of Loes

Ik ben persoonlijk een hele grote fan van Disney. Toen ik nog in de eerste zat (een hele tijd geleden dus) vond ik dat Disney voor watjes was, en dat je echt heel kinderachtig was als je er naar luisterde. Uit dat waanbeeld werd ik al snel geholpen door Yara. Ze kwam naar me toe met muziek van de Jonas Brothers. Op het begin had ik nog zoiets van "als andere mensen me deze muziek zien luisteren, ben ik echt dood", maar toen ik een tijdje geconcentreerd naar de muziek luisterde, kwam ik tot de conclusie dat het me eigenlijk geen haarbal interesseerde, en dat ik gewoon naar de JB's ging luisteren.
Paul Kevin Jonas, Nicholas "Nick" Jonas en Joseph "Joe" Jonas
Persoonlijk vind ik Nick de leukste, omdat hij een hele mooie stem heeft, en lieve krullen....

Ik ben toen na een tijdje ook samen met mijn beste vriendin Emma naar Hannah Montana gaan kijken, en ik werd een steeds grotere fan van Miley Cyrus. Mijn i-pod werd steeds voller.

R. Miley Cyrus en L. haar alter ego Hannah Montana.
Inmiddels vind ik haar muziek volwassener geworden, maar niet heel veel beter. Ze zingt met meer gevoel, dat wel, maar haar muziek wordt ook steeds drukker en drukker, en dat is niet altijd mooi.


Daarna kwam Selena Gomez. Ik was namelijk een beetje aan het doorklikken bij Hannah Montana, en eindigde bij Wizards of Waverly Place. Daar speelt Selena Gomez de hoofdrol in. Persoonlijk vind ik haar niet heel mooi zingen, maar ik vind haar wel een heel erg goede actrice. Haar stem klinkt altijd behoorlijk gecomputerd.
Selena Gomez


Op een gegeven moment ging ik een film kijken van Disney, en ondekte ik dit meisje met een beetje raar haar, maar wat echt heel erg mooi kon zingen. Demi Lovato. Ze speelde samen in Camp Rock met de Jonas Brothers *mijn eerste rede om de film te kijken* en werd opslag Fan.
Ik vind Demi Lovato zo goed, omdat ze hoe dan ook vrolijk blijft. Dit kan ook een soort masker zijn, maar ze wordt in ieder geval niet heel verwaand van het artiestenwereldje.
Demi Lovato


Andere leuke acteurs van Disney vind ik Dylan en Cole Sprouse. Zij spelen Zack en Cody in de serie Suite life of Zack and Cody. Ik vind ze heel grappig en ze lijken me heel aardig.
Dylan (l) en Cole (r) Sprouse

Nog een leuke actrice die ook nog eens kan zingen: Bridgit Mendler. Ze speelde eerder gastrollen in The Suite Life of Zack and Cody, JONAS en Wizards of Waverly Place, maar heeft nu eindelijk een eigen tv-show: Good Luck Charlie. Dit is een comedy show over een grote zus die haar kleine zusje Charlie lessen voor later gaat leren, door dingen op te nemen met een camera.
Bridgit Mendler.


Nou, dit waren ongeveer wel mijn disney Favorieten. Wie is/zijn nou jou grote nummer 1?? Laat het me weten!!

Xxx Loes

2 opmerkingen: