woensdag 9 februari 2011

The Story of Fucking

Je kent ze wel, van die jongens die denken dat ze stoer zijn, door overal Fucking achter te zeggen. En van die meisjes die een paar keer godverdomme zeggen en zichzelf dan helemaal geweldig vinden. Ik persoonlijk vind er niet veel aan. Dat schelden maakt de wereld er echt niet heel veel beter op. Als ik dan weer eens een jongen hoor zeggen "ik ga even een fucking ice tea halen, ouwe" of een meisje "ik zie je vanavond godverdomme godverdomme godverdomme hoer", tegen haar vriendinnen, is het enige wat ik denk 'zouden ze daar nu echt blij van worden?' Ik weet dat als iemand tegen mij zou zeggen Hoer/Slet/Godverdomme, dat het niet heel veel goeds zou doen voor mijn zelfvertrouwen...
-
Pas geleden hoorde ik van een goede vriend van me een verhaal over een jongetje uit groep 1 die de klas binnen kwam, en heel hard riep: "Godverdomme, het is hier tering koud" Wat zegt dit dan over de ouders? ;-)
Ik wil nu natuurlijk niet overkomen als een of ander oud zeur vrouwtje, maar ik vind echt dan mensen niet dood zullen gaan van wat minder schelden.

Scheld je zelf veel? Laat het me weten ;-)

Xxx Loes

1 opmerking:

  1. Nou Loes, ik zal het je eens zeggen... Ik scheld nooit godverdomme, of kanker, tering, fucking, enz. Nou wel eens fuck. Maar echt, een keer in de maand ofzo. Dus, Ik doe het niet zo vaak, en al helemaal scheld ik mijn vriendinnen niet uit voor hoer, dat doen alleen strebers (Ons andere woord voor VMBO'ers, wan wij discrimineren niet!)
    (Yes!) Maar ik zal je verklappen, ik doe het wel es in mijn hoofd, dan badminton ik beter, als ik in m'n hoofd diegene uit ga schelden, en dan gebruik ik best erge scheldwoorden.... Maar echt, ik smash harder :p

    BeantwoordenVerwijderen